Diensten

Ingraven van leidingen

Sleuven graven en voorzien van de nodige leidingen? Geen probleem! Of het nu gaat om electriciteit of water, van voorbereidend werk tot leggen van de leidingen zelf en beschermen tegen mogelijke beschadiging tijdens onderhoud van uw tuin (spitten,…).

Klinkerwerken

Alle aanleg van tuinpaden, terrassen en opritten. Uw klinkers worden vorstbestendig gelegd en zijn bestand tegen de belasting zoals u ons doorgeeft.

Aanleg gazon

Voor een snel resultaat kan u kiezen voor het leggen van grasmatten. Maar uw gras kan ook ingezaaid worden. Of kiest u voor het leggen van kunstgras?

Afsluitingen

Om inkijk te vermijden kan u kiezen voor vol plaatwerk of een raamwerk dat u kan laten begroeien door bijvoorbeeld klimop. Maar ook open afsluitingen, poorten,… kan u door ons laten voorzien.

Luxe tuinen en landscaping

U wil van uw tuin een klein paradijs maken? Raadpleeg onze referenties om enkele voorbeelden te bekijken!

Onderhoudsadvies en kleine onderhoudswerken

De keuzen van planten bepaalt hoe uw tuin er in elk seizoen zal uitzien en hoe arbeidsintensief (of arbeidsvriendelijk) het onderhoud zal worden. Ook het aantrekken van insecten heeft u voor een groot deel zelf in de hand. Hoewel wij niet kunnen instaan voor het volledige onderhoud van uw tuin zijn er wel bepaalde werken die wij voor u kunnen uitvoeren:

  • rooien van bomen
  • omfrezen van de bodem

Contacteer ons voor meer informatie!